The sender disconnected but the account is still in Settings. Do I republish?

The sender disconnected but the account is still in Settings. Do I republish?

Category: Koble til igjen

Nei. Klikk Koble til på nytt på den raden og fullfør den samme LinkedIn-påloggingen. Kampanjene forblir publisert. Samtaler som er i gang, fortsetter. Du trenger ikke publisere på nytt.