The sender disconnected but the account is still in Settings. Do I republish?
Category: Anslut igen
Nej. Klicka på Återanslut på den raden och slutför samma LinkedIn-inloggning. Kampanjerna förblir publicerade. Pågående samtal fortsätter. Du behöver inte publicera igen.