What happens when I uncheck a LinkedIn sender and publish?

What happens when I uncheck a LinkedIn sender and publish?

Category: Innstillinger for meldingsflyt

Kontakter som er påmeldt den avsenderen, og som ennå ikke har hatt en første sending, tilordnes en annen avsender på denne flyten. Påmeldingen blir stående. Å legge til en avsender flytter ikke eksisterende påmeldinger. Du må Publisere for at endringen skal tre i kraft.

Kontakter som allerede har fått en utgående sending, blir værende på den fjernede avsenderen, med mindre du også velger en annen avsender som er samme LinkedIn-person (innloggings-e-post, eller et unikt profilnavn i dette arbeidsområdet). I så fall fortsetter samtaler som er i gang med den personen, og sekvensen starter ikke på nytt. Avsluttede innrulleringer flyttes ikke.