What happens when I uncheck a LinkedIn sender and publish?

What happens when I uncheck a LinkedIn sender and publish?

Category: Inställningar för meddelandeflöde

Kontakter som är inskrivna på den avsändaren och som ännu inte har haft ett första utskick tilldelas en annan avsändare i det här flödet. Inskrivningen ligger kvar. Att lägga till en avsändare flyttar inte befintliga inskrivningar. Du måste Publicera för att ändringen ska gälla.

Kontakter som redan har fått en utgående sändning stannar på den borttagna avsändaren, om du inte också väljer en annan avsändare som är samma LinkedIn-person (inloggningsmejl, eller ett unikt profilnamn i den här arbetsytan). I så fall fortsätter pågående samtal med den personen och sekvensen startar inte om. Avslutade inskrivningar flyttas inte.