The sender disconnected but the account is still in Settings. Do I republish?
Category: Yhdistä uudelleen
Ei. Valitse Yhdistä uudelleen sillä rivillä ja viimeistele sama LinkedIn-kirjautuminen. Kampanjat pysyvät julkaistuina. Kesken olevat keskustelut jatkuvat. Sinun ei tarvitse julkaista uudelleen.