What happens when I uncheck a LinkedIn sender and publish?
Category: Viestivirran asetukset
Yhteystiedot, jotka on rekisteröity tuolle lähettäjälle ja joilla ei vielä ole ollut ensimmäistä lähetystä, siirretään toiselle lähettäjälle tällä virralla. Rekisteröinti pysyy paikallaan. Lähettäjän lisääminen ei siirrä olemassa olevia rekisteröintejä. Sinun on julkaistava, jotta muutos tulee voimaan.
Yhteystiedot, joille on jo lähetetty lähtevä viesti, jäävät poistetulle lähettäjälle, ellet myös valitse toista lähettäjää, joka on sama LinkedIn-henkilö (kirjautumissähköposti tai yksilöllinen profiilinimi tässä työtilassa). Silloin kesken olevat keskustelut jatkuvat kyseisen henkilön kanssa eikä sekvenssi ala alusta. Päättyneitä rekisteröintejä ei siirretä.