The sender disconnected but the account is still in Settings. Do I republish?

The sender disconnected but the account is still in Settings. Do I republish?

Category: Anslut igen

Nej. Klicka på Återanslut på den raden och slutför samma LinkedIn-inloggning. Kampanjerna förblir publicerade. Pågående samtal fortsätter. Du behöver inte publicera igen.