I deleted the LinkedIn account (the row is gone). What now?

I deleted the LinkedIn account (the row is gone). What now?

Category: Koble til igjen

Koble til kontoen på nytt, åpne Målretting i Studio, velg den avsenderen, og publiser. Vi behandler det som samme person når e-posten for LinkedIn-innloggingen samsvarer. Hvis LinkedIn ikke oppga en e-post, matcher vi et unikt profilnavn i dette arbeidsområdet. Nye påmeldinger starter. Samtaler som er i gang, fortsetter med den personen (sekvensen starter ikke på nytt). Kontakter som fortsatt venter på en første sending, tilordnes en aktiv avsender på denne flyten.

Hvis du kobler til en annen LinkedIn-person, kan kontakter som venter på første sending, flyttes. Pågående samtaler blir hos den gamle avsenderen fordi prospektet allerede har en tråd med den personen.

Hvis fakturering satte LinkedIn offline, legg til kreditter først, deretter Koble til, velg avsenderen og Publiser. Agenter som fakturering satte på pause, trenger en aktiv avsender på den publiserte flyten før utgående fortsetter.