I deleted the LinkedIn account (the row is gone). What now?

I deleted the LinkedIn account (the row is gone). What now?

Category: Yhdistä uudelleen

Yhdistä tili uudelleen, avaa Kohdennus Studiossa, valitse kyseinen lähettäjä ja julkaise. Käsittelemme hänet samana henkilönä, kun LinkedIn-kirjautumisen sähköposti täsmää. Jos LinkedIn ei antanut sähköpostia, täsmäytämme yksilöllisen profiilinimen tässä työtilassa. Uudet kirjaukset alkavat. Käynnissä olevat keskustelut jatkuvat kyseisen henkilön kanssa (sarja ei käynnisty alusta). Yhteystiedot, jotka yhä odottavat ensimmäistä lähetystä, osoitetaan aktiiviselle lähettäjälle tässä virrassa.

Jos yhdistät toisen LinkedIn-henkilön, ensimmäistä lähetystä odottavat yhteystiedot voivat siirtyä. Käynnissä olevat keskustelut pysyvät vanhalla lähettäjällä, koska prospektilla on jo viestiketju kyseisen henkilön kanssa.

Jos laskutus vei LinkedInin pois linjalta, lisää ensin krediittejä, sitten Yhdistä, valitse lähettäjä ja Julkaise. Agentit, jotka laskutus keskeytti, tarvitsevat toimivan lähettäjän julkaistussa virrassa, ennen kuin lähtevä jatkuu.