What is the difference between unchecking a sender on a flow and Disconnect in Console?

What is the difference between unchecking a sender on a flow and Disconnect in Console?

Category: Målretting og sikkerhet

Fjern avkrysningen for en LinkedIn-konto på en meldingsflyt i Studio, og velg deretter Publiser. Kontakter som fortsatt venter på sin første sending fra den avsenderen, blir tildelt en annen avsender på denne flyten. Å legge til en avsender flytter ikke eksisterende påmeldinger.

Koble fra under Innstillinger i Console → LinkedIn tar kontoen offline for hver flyt. Hvis kontoen fortsatt står oppført, klikker du Koble til på nytt på den raden — kampanjene forblir publisert, og samtaler som er i gang, fortsetter. Du trenger ikke å publisere på nytt. Hvis du slettet raden og kobler til igjen, velger du avsenderen i Studio og Publiser. Når det er samme LinkedIn-person, fortsetter pågående samtaler med den personen; når det er en annen person, blir de på den gamle avsenderen. Å fjerne avhukingen er ikke det samme som Koble fra.