What is the difference between unchecking a sender on a flow and Disconnect in Console?

What is the difference between unchecking a sender on a flow and Disconnect in Console?

Category: Kohdennus ja turvallisuus

Poista LinkedIn-tilin valinta viestivirrasta Studiossa ja valitse sitten Julkaise. Yhteystiedot, jotka yhä odottavat ensimmäistä lähetystään kyseiseltä lähettäjältä, siirretään toiselle lähettäjälle tässä virrassa. Lähettäjän lisääminen ei siirrä olemassa olevia liittämisiä.

Katkaise yhteys kohdasta Consolen Asetukset → LinkedIn vie tilin offline-tilaan jokaiselta virralta. Jos tili on yhä listalla, napsauta Yhdistä uudelleen kyseisellä rivillä — kampanjat pysyvät julkaistuina ja kesken olevat keskustelut jatkuvat. Sinun ei tarvitse julkaista uudelleen. Jos poistit rivin ja yhdistät uudelleen, valitse lähettäjä Studiossa ja valitse Julkaise. Kun kyseessä on sama LinkedIn-henkilö, kesken olevat keskustelut jatkuvat kyseisen henkilön kanssa; kun kyseessä on eri henkilö, ne jäävät vanhalle lähettäjälle. Valinnan poistaminen ei ole sama asia kuin Katkaise yhteys.