What happens when I uncheck a LinkedIn sender and publish?
Category: Indstillinger for beskedflow
Kontakter, der er tilmeldt den afsender, og som endnu ikke har haft en første afsendelse, tildeles en anden afsender på dette flow. Tilmeldingen bliver stående. At tilføje en afsender flytter ikke eksisterende tilmeldinger. Du skal Publicere, for at ændringen træder i kraft.
Kontakter, der allerede har fået en udgående afsendelse, bliver på den fjernede afsender, medmindre du også vælger en anden afsender, der er den samme LinkedIn-person (login-e-mail eller et unikt profilnavn i dette arbejdsområde). I så fald fortsætter samtaler i gang med den person, og sekvensen starter ikke forfra. Afsluttede tilmeldinger flyttes ikke.