What is the difference between unchecking a sender on a flow and Disconnect in Console?
Category: Målretning og sikkerhed
Fjern markeringen af en LinkedIn-konto på et beskedflow i Studio, og vælg derefter Udgiv. Kontakter, der stadig venter på deres første afsendelse fra den afsender, tildeles en anden afsender på dette flow. At tilføje en afsender flytter ikke eksisterende tilmeldinger.
Afbryd under Indstillinger i Console → LinkedIn tager kontoen offline for hvert flow. Hvis kontoen stadig står på listen, skal du klikke på Forbind igen på den række — kampagnerne forbliver publicerede, og samtaler i gang genoptages. Du behøver ikke publicere igen. Hvis du slettede rækken og forbinder igen, skal du vælge afsenderen i Studio og Publicer. Når det er samme LinkedIn-person, fortsætter igangværende samtaler med den person; når det er en anden person, bliver de på den gamle afsender. At fjerne fluebenet er ikke det samme som Afbryd.